Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland. © Marco Okhuizen

Ouderen die hun hele leven keihard hebben gewerkt worden schaamteloos uitgebuit

ColumnJoyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week maakt ze zich sterk voor hulpbehoevende ouderen. ,,Het is te gek voor woorden hoe zogenaamde hulpverleners en ook familieleden zich ontpoppen tot criminelen.’’

4 reacties

 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Afbraaksnelheid door de politiek of de voortplantingsdrift, het zijn non-argumenten. Ergens is het moreel besef van dit soort daders kapot gegaan. Hun verrotte mentaliteit is puur egoïsme. Belazerd worden door degene die je vertrouwd: het is te vergelijken met mishandeling, de dood tot gevolg kunnen hebbend en wie dat familieleden of goede kennissen flikt is een misdadiger van de smerigste soort, vergelijkbaar met nazi's, nl. totale afwezigheid van EQ, IQ en menselijkheid. Om van te kotsen.
 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  @J. Bruins. Wat respektoosheid, om zo te durven reageren!! Deze generatie ,,en ik ben er één van,, die zich jarenlang veelal het snot voor de ogen hebben gewerkt, en hoopten op een fatsoenlijke oude dag, mogen teleurgesteld zijn, voor de behandeling van de huidige generatie Politici!! Ik ben bv zowat 76 jaar en werk nog iedere dag om een beetje fatsoenlijk inkomen te hebben, en dus niet om te feesten of vakantie te houden! Gelukkig is mij een goede gezondheid gegeven!!! En zo zijn er velen!!
 • Julius Bruins

  2 maanden geleden
  Laten we niet vergeten dat deze hulpbehoevende met hun voortplantingsdrift onze Maatschappij op het randje van de afgrond hebben gebracht. De huidige overbevolking heeft van Nederland een 3e wereldland gemaakt, dat zij hierdoor nadelige gevolgen van ervaren is niet meer dan terecht.
 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Dit is het gevolg van jarenlang afbraaksnelheid van opeenvolgende kabinetten Rutte!!