Stockfoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Stockfoto. © Stock.

Ouders stemmen via appgroep handbaltrainster weg, maar iemand zo wegsturen mag niet van rechter

Een handbaltrainster die op ‘negatieve, onprettige en intimiderende’ wijze training geeft, moet vertrekken bij De Handbalschool in Tilburg. Dat gebeurt na een enquête onder ouders via een Whatsapp-groep, waarin 90 procent aangeeft de coach niet meer te zien zitten. Maar iemand zo wegsturen mag niet, concludeert de rechter.

5 reacties

 • Annie Janssen

  2 maanden geleden
  Klinkt als een paar ontevreden die de rest goed opgehitst hebben, is ook zo makkelijk tegenwoordig, te makkelijk.
 • j moerkens

  2 maanden geleden
  Dit is door het betrokken bestuur ERG onhandig gespeeld. Vermoedelijk bestonden er al klachten, die onvoldoende zijn opgepakt. De actie via Whatsapp is dan een blunder te noemen, maar wellicht nog wel te begrijpen. Een gesprek met de trainer was het eerste geweest wat had moeten gebeuren, met daarna, bij eventuele onoverbrugbare tegenstelling, een uit elkaar gaan. Dat zoveel van de ouders niet verder wilden gaan met de trainer, is overigens wel een indicatie dat er iets goed fout zat.
 • Cor Hafner

  2 maanden geleden
  De ouders vinden tegenwoordig dat de kinderen met fluwelen handschoenen moeten worden aangepakt. Het zijn allemaal talenten in de ogen van de ouders.
 • M J van Loo

  2 maanden geleden
  Ouders die er zich er mee bemoeien dat komt zo bekent voor…en dan via een App reageren dat de trainster weg moet…wat een helden zijn dat…gewoon zielig…en de ouders van de kinderen die geklaagd hebben zijn vaak van die mietjes en hun kinderen net zo maken…..
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Of is ze gewoon een beetje streng en zijn de "leerlingen" dat niet gewend ???