Volgens het GVB ontstonden de problemen in de avondspits doordat het systeem overbelast raakte bij een automatische update.
Volledig scherm
Volgens het GVB ontstonden de problemen in de avondspits doordat het systeem overbelast raakte bij een automatische update. © anp

Ov Amsterdam weer volgens dienstregeling na storing

UpdateHet openbaar vervoer in Amsterdam rijdt sinds 12.00 uur vanmiddag weer normaal nadat het metroverkeer en een deel van het bus- en tramvervoer in Amsterdam vanochtend verstoord was door een storing in het mobilofoonverkeer. Hierdoor konden enige uren alle metrolijnen en enkele tram- en buslijnen niet rijden, meldt het Amsterdamse openbaar vervoersbedrijf GVB.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.