Bloemen en kaarsen bij een graffitikunstwerk dat na de dood van Sebastiaan (42) in Wijchen werd gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen en kaarsen bij een graffitikunstwerk dat na de dood van Sebastiaan (42) in Wijchen werd gemaakt. © Eveline ban Elk

Pakketbezorger (19) krijgt 7 jaar cel voor doodrijden Wijchenaar Sebastiaan

Pakketbezorger Tarik O. (19) moet, met aftrek van voorarrest, 7 jaar de cel in voor het opzettelijk doodrijden van Wijchenaar Sebastiaan (42). Ook kreeg de jonge Woerdenaar maandag tbs met dwangverpleging opgelegd van de rechtbank in Utrecht. ,,U heeft uw auto als wapen gebruikt”, zei de rechter.

1 reactie

 • angelien mulder-hofman

  4 maanden geleden
  De familie heeft levenslang en die idioot komt eraf met 7 jaar gevangenisstraf, veel te weinig in mijn ogen. Zulke idioten die anderen expres dood rijden verdienen levenslang wat mij betreft.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  5

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?