Het PostNL pakkettensorteercentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Het PostNL pakkettensorteercentrum. © ANP

Pakketten scannen en niet afleveren, een postbode wilde zo ‘een vriend’ helpen: ‘Superdom geweest’

iPads, een Apple Watch, telefoons. Een 24-jarige postbezorger uit Dongen zou in totaal 13 pakketjes hebben gescand alsof ze waren geleverd, maar hij gaf ze vervolgens aan een kennis. De verdachte kan aan de politierechter niet uitleggen waarom hij het deed. ,,Ik had een baan, geld genoeg, ik begrijp niet waarom ik het heb gedaan, maar ik deed het wel.”  

2 reacties

 • HJ Veltkamp

  2 maanden geleden
  Hij heeft het niet zelf in de zak gestoken maar schade €15000,- afdoen met 30 uur werkstraf = €500,- per uur. Hiermee lokt justitie dit soort dingen toch zelf uit?
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Nou, daar zal mijn pakje dan ook wel zijn. In de App zie je dat het thuis is afgeleverd, maar die dag geen postbezorger gezien zelfs.
 1. Omur (32) kreeg levensgevaarlijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’
  PREMIUM

  Omur (32) kreeg levensge­vaar­lijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’

  Omur Arslan (32) uit Amersfoort dacht dinsdagavond dat hij dood zou gaan. Arslan, eigenaar van supermarkt Omur Markt op het Neptunusplein, kreeg pal voor zijn winkel onverwachts poeder van zwaar ongediertegif over zich heen. ,,Toen ik ’s avonds laat thuiskwam uit het ziekenhuis, zat de woonkamer vol familie op me te wachten. Iedereen was ongelooflijk geschrokken.’’