AD/Shody Careman
Volledig scherm
PREMIUM
© AD/Shody Careman

‘Pandjesprins’ Bernhard blijft huilen, waar heeft hij het aan verdiend?

columnSaskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. Deze week beschimpt de schrijfster prins Bernhard jr. ofwel ‘Prins Poen’. 

10 reacties

 • Arie van Dijk

  2 jaar geleden
  Saskia heeft volgens mij een hekel aan de prins.
 • mannita sierink

  2 jaar geleden
  lees mensen eens het zwartboek van de oranjes! zoek uitzendingen van zembla en arjan lubach op! dat is alles wat ik zeg!!
 • A.G. de Jong

  2 jaar geleden
  Ik heb helemaal niks met deze man (en trouwens ook niet met de monarchie). En ik volg zelfs de F1 (of andere sporten) niet eens. Maar feit dat het nu eenmaal een prestigieus evenement is, net zoals het Songfestival dat was. Dat er dus wat soepel met regels wordt omgegaan en F1 gewoon door kan gaan kan ik wel billijken. Eerder zou ik zeggen dat we liever eens naar de (belachelijke en zinloze) corona-regels kijken en deze gaan evalueren. Dan blijkt dat het geen zier heeft geholpen.
 • Lubbers

  2 jaar geleden
  De adel is net zo fossiel als de racerij.
 • Harold de Vreden

  2 jaar geleden
  Heel mooi en correct stuk , het wordt inderdaad tijd dat we zulk soort mensen via de belasting eens goed aan gaan pakken . Die hele oranje familie is een grote duurbetaalde poppenkast en mag dan ook zo snel mogelijk worden afgeschaft . Tenslotte behoren ze al tot de rijkste koninklijke families op deze aardbol .
 1. Reddingsbrigade waarschuwt: pas op met zwemmen in koud water, ‘wacht nog half maandje’

  Reddings­bri­ga­de waarschuwt: pas op met zwemmen in koud water, ‘wacht nog half maandje’

  Met warm weer in aantocht - donderdag begint de meteorologische zomer officieel - neemt ook het aantal mensen dat het water opzoekt toe. Was het Pinksterweekend ondanks de zon nog wat fris voor een duik, woensdag kan het landinwaarts richting de 25 graden gaan. Lekker zwemweer? Zo vroeg in het jaar is het water nog erg koud, waarschuwt de reddingsbrigade. ‘Doe het niet op dit moment, het is nog niet warm genoeg.’
 2. Bijna 1600 demonstranten opgepakt na A12-blokkade in Den Haag, 40 activisten mogelijk later vervolgd
  agent gebeten

  Bijna 1600 demonstran­ten opgepakt na A12-blokkade in Den Haag, 40 activisten mogelijk later vervolgd

  Extinction Rebellion (XR) blokkeerde zaterdag sinds 12.00 uur voor de zevende keer de A12 bij Den Haag. De demonstratie, die ruim vijf uur duurde, gold als protest tegen subsidies van de overheid aan de fossiele industrie. De politie heeft in totaal 1579 demonstranten opgepakt, 40 van hen worden strafrechtelijk vervolgd. Lees alle ontwikkelingen van vandaag terug in ons liveblog hieronder.
  Den Haag
 3. Deze 3 dominees geloven ondanks leegloop nog heilig in hun vak: ‘Dit zie je niet in een voetbalstadion’
  PREMIUM
  9

  Deze 3 dominees geloven ondanks leegloop nog heilig in hun vak: ‘Dit zie je niet in een voetbalsta­di­on’

  Help, de dominee verdwijnt. Protestantse predikanten gaan met pensioen, opvolgers zijn er onvoldoende. Wie wil er in deze tijd nog op de kansel staan? Zij dus. Een regionaal drieluik met senior Reinoud Koning (64), starter Arend van Mourik (34) en student Laura Wevers (24). ,,Vroeger ben ik gepest en liep met zelfmoordideeën, nu besef ik dat ik een doel heb op aarde.’’
  Putten, Zwolle, Kamperveen