Perry Janssen rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Hij legt in totaal 200 kilometer af en is dan nog een stuk goedkoper uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Perry Janssen rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Hij legt in totaal 200 kilometer af en is dan nog een stuk goedkoper uit. © Perry Janssen

Perry doet zijn boodschappen in Duitsland: ‘Haal voor vier gezinnen, de benzinekosten delen we’

Elke drie weken stapt Perry Janssen in zijn auto en rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Inmiddels al voor vier huishoudens. ,,Dat scheelt ontzettend veel geld en ik maak er meteen een dagje uit van.”

27 reacties

 • Ger Perdijk

  2 maanden geleden
  Ik lees hieronder in de reacties vooral korting en dus reden om te gaan rijden naar het buitenland voor: frisdrank, bronwater, wijn, sterke drank (en sigaretten). Misschien gewoon stoppen met die producten en kraanwater gaan drinken? Is nog gezonder ook.
 • Wilfred Vruggink

  2 maanden geleden
  En vooral alleen benzinekosten rekenen. Dat daarbovenop minstens 10 cent per kilometer gerekend moet worden wegens slijtage, banden, afschrijving , enz. moet je vooral niet meerekenen. Kost heen en weer dus bijna 50 euro. Haal dat er maar eens uit
 • A. Buitenhuis

  2 maanden geleden
  @J.Zeeman: Je hebt 100 % gelijk. Zo doe ik het ook sinds korte tijd. Laatste keer uitgerekend, inclusief benzinegeld (onze kleine auto rijd 1 op 20 op de snelweg), ruim € 120,- bespaard. KASSA !!!!!!
 • JC Riemsdijk

  2 maanden geleden
  Kom net terug uit Nordhorn. Even een kar volgeladen met aanbiedingen bij Kaufland . En natuurlijk grlijk wat gegetemn. En voor de azijnzeikers...nee niet alles is goedkoper maar wel heel veel. En als je wat onderzoek verricht (folders) kan zelfs 100km heen en 100km terug ook meer dan zat uit. Alleen al het gevoel waar voor je geld te krijgen is onbetaalbaar en vooral niet te duur moeten betalen door allerlei onzinnige NL belastingen.
 • J Zeeman

  2 maanden geleden
  @Dennis Donker: Kaufland, Netto, Penny, Aldi, Lidl zijn waar ik meestal kom. Ik kijk wel eerst online de folders na.
 1. Bedorven vlees, illegale puppyfabriek en aanranding: Jan P. heeft ‘overal schijt aan’
  PREMIUM
  'horrorfokker'

  Bedorven vlees, illegale puppyfa­briek en aanranding: Jan P. heeft ‘overal schijt aan’

  Jan P. stond al bekend als de horrorfokker, vanwege de ‘illegale puppyfabriek’ met zeker vijfhonderd honden die hij op zijn terrein had. P. is eerder ook veroordeeld voor aanranding en witwassen, en heeft daarnaast nog altijd een illegale handel in bedorven vlees, terwijl niemand ingrijpt. Dat blijkt uit onderzoek van deze site. ,,Hij heeft overal schijt aan en komt er ook nog mee weg.”
  Eersel