Piepjonge joyriders maken brokken

Twee jongetjes van 5 en 7 jaar hebben zaterdagochtend in Bloemendaal met de auto van hun oma een paaltje geramd. Een wijkagent uit Zandvoort heeft dat gemeld via Twitter. Op de foto die erbij staat, is te zien dat de jongens met de auto het paaltje omver hebben gereden. De straat ligt bezaaid met brokstukken, onder meer van de bumper. De jongetjes staan naast de auto te kijken hoe een andere agent een foto maakt van de schade.

 1. Snelheidsduivel (22) verwoest met 193 op de teller leven van jonge vrouw: ‘In één keer alles verloren’
  PREMIUM
  35

  Snelheids­dui­vel (22) verwoest met 193 op de teller leven van jonge vrouw: ‘In één keer alles verloren’

  Een gebroken rib, vijf gebroken ruggenwervels, gebroken nekwervel, gebroken sleutelbeen en een zware hersenschudding. Een 24-jarige vrouw uit de omgeving van Den Haag raakte zwaargewond nadat de 22-jarige K. van L. met 193 over de A58 scheurde en vervolgens achterop haar auto knalde. ,,In één keer ben ik alles verloren. Mijn studie, mijn toekomst, mijn alles. Waarom kon je niet gewoon rijden?”’
 2. Groot deel Bonaire dreigt te worden opgeslokt door Atlantische Oceaan: 'Overheid doet te weinig’
  PREMIUM

  Groot deel Bonaire dreigt te worden opgeslokt door Atlanti­sche Oceaan: 'Overheid doet te weinig’

  Greenpeace stapt naar de rechter om de Nederlandse staat te dwingen Bonaire te beschermen tegen overstromingen als gevolg van klimaatverandering. De milieuorganisatie liet de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek doen naar de gevolgen van klimaatverandering voor het Caribische eiland. Conclusie: een groot deel van Bonaire dreigt door zeespiegelstijging aan het einde van deze eeuw te worden opgeslokt door de Atlantische Oceaan.