Piet Koopman is maar wat blij met het kabelgootje voor zijn deur, waardoor hij zijn elektrische auto veilig kan opladen.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Koopman is maar wat blij met het kabelgootje voor zijn deur, waardoor hij zijn elektrische auto veilig kan opladen. © Frank Peters

Piet trekt heel wat bekijks met zijn laadkabelgootje: ‘Ik zit nu 's avonds een stuk geruster op de bank’

Piet Koopman uit Terneuzen trekt heel wat bekijks met het kabelgootje in de stoep voor zijn deur. Dat simpele gootje zorgt er voor dat niemand over zijn kabel struikelt, als hij zijn elektrische auto oplaadt.

26 reacties

 • Bauke Ramm

  2 dagen geleden
  Wat een hoop azijn weer. D op deze manier kunnen laden vanaf eigen zonnepanelen is toch hartstikke mooi voor het milieu en geen mens die er last van heeft. Ja iedereen mag daar parkeren maar waarom zou je je auto voor zijn deur zetten als dat niet nodig is, ik zou me meer druk maken om de gezinnen met meerdere auto's waardoor de straten vol staan en je zelf op zoek moet naar een plekje buiten je eigen straat.
 • B. Westerkamp

  2 dagen geleden
  Beter dat Eisink zich eerst verdiept in het electrisch laden i.p.v. te reageren
 • Henry Eisink

  3 dagen geleden
  Hoe veilig is het eigelijk vraag ik me af. Kun je die stekker er zo uittrekken. Ér ligt zo ergen een verlengkabel die onder stroom staat buiten. Was is ik niet zo gerust om.
 • A.J.A. van Rossum

  3 dagen geleden
  De goot is een elegante oplossing voor het probleem. Ik begrijp niet dat hier zo op afgegeven wordt, en dat mensen de behoefte voelen om dit te saboteren door je auto er neer te zetten. We gunnen elkaar het licht in de ogen niet meer.
 • klaas Hovestad

  4 dagen geleden
  Lekker kort door de bocht heer Jansen. Er staat nergens in het artikel dat deze meneer zijn plek op eist. Iedereen mag zijn auto daar neer zetten. Ik vind het in ieder geval een mooie oplossing.