Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief.
Volledig scherm
Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief. © privébeeld

Plan prominenten voor openen samenleving: 'RIVM heeft onterecht angst aangewakkerd’

Door ouderen beter tegen corona te beschermen kunnen de scholen, winkels en horeca weer open. Dat vindt Herstel NL, een groep economen, artsen en andere prominenten. Er is onterecht veel angst gezaaid voor de Britse variant, stelt oud CPB-directeur Coen Teulings, een van de initiatiefnemers. 

4 reacties

 • G. Kok

  2 jaar geleden
  in israel hebben ze alles beter voor elkaar heb gisteren een manager van een senioren complex horen spreken in een programma van sgp en was het roerend met hem eens maar hier vindt ik het huisarrest voor de oudere
 • Dennis Veltman

  2 jaar geleden
  Korte samenvatting van het plan: iedereen flink ziek laten worden voor groepsimmuniteit. Als je mazzel hebt kom je er goed vanaf maar heb je pech dan zit je er lang aan vast. Maar dat is jouw probleem. Mocht je jezelf willen beschermen dan moet je dat zelf maar regelen. Dit geldt ook voor zwakkeren en ouderen.
 • Mariska Vorderman

  2 jaar geleden
  Blij met deze groep!! Wat er nu gebeurt is misdadig voor vele groepen. Dat de boel maar snel weer open kan.
 • Ben Van den berg

  2 jaar geleden
  Is het wel verantwoord om zo hard werkende mensen bekritiseren? Een ñegatief geluid kan veel schade aan de Samenleviñg toebrengen.