Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren.
Volledig scherm
Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren. © ANP / ANP

Politie adviseert: Werk vandaag thuis vanwege onvoorspelbare boerenacties

De politie adviseert vandaag thuis te werken, nu totaal onvoorspelbare acties van boze boeren op het programma staan. In het hele land staan politiemensen klaar om in te grijpen als het uit de hand loopt. 

14 reacties

 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  Ada Schouten, je zet de boel vast met je wapentuig (trekkers) en gaat lekker feest vieren met barbecue en al en als er dan mensen komen om de onschuldige burger te bevrijden hebben die het gedaan. Wat een Poetinretoriek!
 • Ada Schouten

  1 maand geleden
  Van een ooggetuige bij een boerenprotest gehoord: het bleef kalm en netjes, tot de ME eraan kwam. Dus... ME... werk thuis!
 • Leos Vriend

  1 maand geleden
  @ Djoeke, je hebt wel heel weinig kennis van boeren. Bio is niet per definitie duurzamer of verantwoorder, biologisch is nog afhankelijker van subsidies als gangbaar, en krijgt ook meer, immers is toeslag per hectare, en bio heeft meer grond in gebruik. Vervolgens gaat het bio product ook gewoon naar die vermeend ziekmakende voedselindustrie.
 • wj van den van den Belt

  1 maand geleden
  Als je zelfstandig bent kun je toch niet zo maar thuis blijven Maar de kantoor luitjes en ambtenaren blijven vast thuis doorbetaald
 • Peter van Dijk

  1 maand geleden
  Gooi de boel lekker plat boeren ,succes met de acties . Rutte kan ook lekker thuis werken hij dat toch niets dan leugens verkondigen ,dus lekker achter de laptop man
 1. Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenprotesten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

  Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenpro­tes­ten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

  Luchthaven Schiphol en luchtvaartmaatschappij KLM raden reizigers die morgen een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Zij doen dit met het oog op mogelijke boerenprotesten tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boerenorganisaties hebben aangekondigd maandag het land plat te willen leggen, waarbij onder andere over acties bij Schiphol wordt gesproken. Verkeerschaos ligt op de loer.