Ter illustratie, een agent bij een hennepkwekerij. Dergelijke kwekerijen - tot 200 planten - staan op de lijst van wetsovertredingen die in Oost-Nederland mogen blijven liggen.
Volledig scherm
Ter illustratie, een agent bij een hennepkwekerij. Dergelijke kwekerijen - tot 200 planten - staan op de lijst van wetsovertredingen die in Oost-Nederland mogen blijven liggen. © Politie Eenheid Rotterdam

Politie in Oost-Nederland laat kleine criminaliteit schieten: PvdA en PvdD willen opheldering

Waarom laat de politie de aanpak van kleine criminaliteit liggen? De ministers Dilan Yesilgöz en Franc Weerwind moeten de Tweede Kamer tekst en uitleg geven.

1 reactie

  • Henriët Doorn

    2 maanden geleden
    Eens, probeer al weken aangifte, of in ieder geval een melding te doen over honden die onze hond hebben aangevallen, waarna onze hond (1,5 jaar oud) ingeslapen moest worden. Helaas, is het nog steeds niet gelukt. Terwijl het toch heel belangrijk is (lijkt mij) dat de politie hiervan op de hoogte is, zodat het niet nog een keer kan gebeuren. Daarbij is het in de buurt van een basisschool en naast een speeltuin gebeurd. Wat als ze de volgende keer een kind pakken?