Politie staakt grote zoekactie naar 10-jarig meisje in Tilburg, geen vermissing gemeld

De zoekactie naar een 10-jarig meisje in Tilburg dat mogelijk is verdwenen, is maandagnacht rond 03.00 uur gestaakt, zo meldt de politie dinsdagochtend. Iemand meldde dat het meisje was ingestapt in een busje en dat de situatie vreemde aanvoelde.

3 reacties

 • wim koelewijn

  5 maanden geleden
  Zie op dit moment nog nergens of ze terecht is. .maar als bekend is dat een 10jarige wordt vermist en wellicht in een busje is gestapt...lijkt me een noodsituatie..waarom dan niet gelijk een foto van het kind tonen..m/i speelt het woord privacy geen rol op zo'n moment..net als de schutter in zwijndrecht..wisten bijna gelijk wie het was...een dag later komt er pas een foto in beeld. . .
 • rita eilers

  5 maanden geleden
  Als er geen vermissing is opgegeven ,dan kan de ouders ,of 1 van de ouders haar toch hebben op gehaald?
 • Carin de Graaf-de Rijke

  5 maanden geleden
  Het meisje is niet officieel als vermist opgegeven. Hoe dan?? Dat is toch het eerste wat je doet??
 1. Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasrekening besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepanelen mooi’
  PREMIUM
  9

  Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasreke­ning besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepane­len mooi’

  Airco’s zijn niet aan te slepen en niet alleen ter verkoeling. Wie nu een airco laat installeren gaat ook het huis ermee verwarmen. Sinds afgelopen jaar, toen de gasprijs explodeerde, blijken airco's steeds populairder om het gasverbruik te verminderen. En dat is nog goed voor het milieu ook, mits de woning goed geïsoleerd is en het ding niet staat te loeien als het buiten 30 graden Celsius is.
 2. Limburg eerste provincie met coalitieakkoord

  Limburg eerste provincie met coalitieak­koord

  Limburg heeft als eerste provincie in Nederland een nieuwe coalitie. Het bestuur bestaat uit de partijen BBB, CDA, VVD, PvdA en SP, samen goed voor 26 van de 47 Statenzetels.
  Nederweert, Maastricht, Stein, Maasgouw, Gennep, Sittard-Geleen, Voerendaal, Weert, Eijsden, Simpelveld, Horst aan de Maas, Vaals, Mook en Middelaar, Meerssen, Venray, Bergen, Beesel, Echt-Susteren, Brunssum, Peel en Maas, Roerdalen, Venlo, Roermond, Landgraaf, Kerkrade, Beek, Valkenburg aan de Geul, Leudal, Beekdaelen, Gulpen-Wittem, Heerlen