Voertuig van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie.
Volledig scherm
Voertuig van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. © ANP XTRA

Politie vindt grote hoeveelheid wapentuig in woning in Limburg

De politie heeft vandaag in een woning in het Limburgse Castenray een grote hoeveelheid oorlogstuig gevonden. De woning aan het Broek werd ontruimd. De bewoner, een verzamelaar van wapens en munitie, wordt later verhoord.

 1. Dochters verbreken contact na misbruikschandaal: ‘Ik zie je niet meer als mijn moeder’
  Video

  Dochters verbreken contact na misbruik­schan­daal: ‘Ik zie je niet meer als mijn moeder’

  ,,Bespottelijk.’’ Zo omschreef advocate Koster vandaag de strafeis (10 jaar) tegen haar cliënte Tanja D. tijdens de tweede zittingsdag in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Ze vindt het onrechtvaardig dat de Terneuzense een hogere straf boven het hoofd hangt dan Pascal P., die eerder al werd veroordeeld tot 8 jaar cel met tbs voor zijn aandeel in het misbruik. De oudste dochter liet weten het contact met haar moeder nu ook te hebben verbroken. ,,In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer, ik zie je niet meer als mijn moeder.”
 2. LIVE | Sint-Maarten gaat kinderen vanaf 12 jaar met onderliggende ziektes vaccineren
  CORONAVIRUS

  LIVE | Sint-Maar­ten gaat kinderen vanaf 12 jaar met onderlig­gen­de ziektes vaccineren

  Sint-Maarten gaat als eerste van de zes Caribische eilanden van het Koninkrijk kinderen van 12 jaar en ouder met onderliggende ziektes vaccineren. De Nederlandse Gezondheidsraad heeft toestemming gegeven voor de vaccinaties, aldus de regering van Sint-Maarten. En Cuba kan bijna beginnen met de vaccinatie met zijn eigen coronavaccins. Het Cubaanse vaccin Abdala zou na drie keer prikken voor 92,28 procent effectief zijn tegen het longvirus. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. De oudere berichten vind je hier.