Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Politieke zomerslaap van Mark Rutte gaat tot grote ongelukken leiden

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

8 reacties

 • R Bogaards

  2 weken geleden
  De regering is moe, en aan vakantie toe. Deze column kan best heel waar blijken. Maar wie of welke partij is dan onpartijdig genoeg om te kunnen bemiddelen?
 • A.G. de Jong

  2 weken geleden
  De columns van Ozcan Akyol zijn voor mij altijd de moeite van het lezen waard. Soms ben ik het totaal niet met hem eens, en soms vind ik dat hij de spijker op zijn kop slaat. In deze column is dit laatste naar mijn mening het geval, en ik kan me nauwelijks voorstellen dat iemand er anders over denkt! Of je nu voor of tegen de acties van de boeren bent, iedereen ziet dat het uit de hand loopt. En als de regering dan weigert om te acteren zijn ze verantwoordelijk voor de gevolgen, zo simpel is het
 • wilma siefers

  2 weken geleden
  Spijker op zijn kop Eus!
 • Erik Biesemaat

  3 weken geleden
  Uit de peiling van Een Vandaag van gisteren blijkt dat 8 op de 10 Nederlanders vindt dat Rutte over zijn houdbaarheidsdatum heen is. Dan moet je toch onmiddellijk maken dat je wegkomt. De man is compleet incapabel geworden, zo hij dat al ooit geweest is.
 • A. Kooi

  3 weken geleden
  Vorige week gelezen Rutte beweert hij is pas op de helft. Als hij daarmee zijn zijn regeerperiode bedoeld,dan kan dat nog worden in Nederland.
 1. Indische jongeren voelen eindelijk beetje erkenning: ‘Pas schoolboeken aan, vertel verzwegen verhaal’
  PREMIUM
  1

  Indische jongeren voelen eindelijk beetje erkenning: ‘Pas schoolboe­ken aan, vertel verzwegen verhaal’

  Voor het eerst is maandagavond de ‘Nationale Herdenking 15 augustus’ in Den Haag ’s avonds live op televisie te zien, op primetime. Op die dag herdenken jong en oud het einde van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië. Jongeren met Indische en Molukse wortels voelen eindelijk een beetje erkenning voor hun lang verzwegen geschiedenis, maar er is wat hen betreft nog méér nodig. ‘Ik zou graag zien dat deze herdenking dezelfde status krijgt als de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam’.