Politieleiding over aanslag Peter R. de Vries: ‘Moeilijk als er uitsluitend naar de politie wordt gekeken’

videoNa de moordaanslag op Peter R. de Vries zijn de ogen van het land gericht op de politie. Wat gaat die doen om het oprukkende geweld van de georganiseerde misdaad een halt toe te roepen? ,,Er kan niet alleen naar de politie worden gekeken. We halen het maximale uit de capaciteit die we hebben.”

2 reacties

 • jos zoet

  2 jaar geleden
  De politie in de slachtofferrol.. en...Die aanhoudingen waren het werk van omstanders en de criminelen zelf..
 • G. Van der Meij

  2 jaar geleden
  Gelukkig,voor de rechterlijke macht,leeft Peter R de vries niet meer. Nu kunnen ze weer gaan doen waar ze altijd goed in zijn geweest. Niet meer kritisch zijn, hij zal het wel gedaan hebben, en verder worden ze niet meer wakker geschud. Slaap maar weer lekker rechterlijke macht...............
 1. Slachtoffer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietopman: ‘Vooropgezet plan’
  gerrit van de kamp

  Slachtof­fer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietop­man: ‘Vooropge­zet plan’

  Eén van de vrouwen die voormalig ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp heeft beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft zich actief met het verloop van het onderzoek bemoeid. Het gaat om de huidige vrouwelijke directeur van de politiebond, staat in een rapport van een externe commissie, in handen van deze site. Hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries stelt dat de onafhankelijkheid van het onderzoek - dat veel weg heeft van de kwestie-Arib - op het spel staat.