Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) en Premier Mark Rutte op het ministerie van Veiligheid en Justitie na afloop van een eerder overleg over de coronacrisis.
Volledig scherm
Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) en Premier Mark Rutte op het ministerie van Veiligheid en Justitie na afloop van een eerder overleg over de coronacrisis. © Robin Utrecht

Premier Rutte bezorgd over coronabesmettingen: ‘Was je handen stuk’

Minister president Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge maken zich zorgen over het oplopend aantal coronabesmettingen in Nederland. In een bericht op Facebook drukken ze mensen op het hart zich aan de basisregels te houden. ,,Was je handen stuk. Het virus verspreidt zichzelf niet, mensen doen dat.”

  1. Nieuwe gebarentolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Nieuwe gebaren­tolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Gebarentolk Irma Sluis (48) veroverde de harten van vele Nederlanders door vol overgave het woord ‘hamsteren’ te tolken, maar in haar afwezigheid maakt opvolgster Corline Koolhof ook indruk. Zij deed vanavond op enigszins hilarische wijze een ‘kip zonder kop’ na. ‘Is die kip zonder kop er nu bewust in geschreven om de huidige gebarentolk een Irmaatje te laten doen?’ luidde een van de vele tweets.