Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Print die QR-code gewoon uit, zegt Hugo tegen digibeet-Nederland. Tuurlijk joh, doen ze effe!

COLUMNLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

6 reacties

 • A van Klaveren

  1 maand geleden
  Er zit ook nog een principiële kant aan deze zaak. Los van of iedereen wel begrijpt hoe een smartphone en al die apps werken is het gedwongen gebruik ervan een inbreuk op je keuzevrijheid. Je wordt nu verplicht een smartphone en een internetabonnement af te sluiten. Ook als je dat niet wilt. Men moet mogen kiezen om te leven zonder smartphone en de maatschappij hoort daar rekening mee te houden. Eigenlijk zou de overheid dat zelfs moeten verplichten.
 • Herman Zielhuis

  1 maand geleden
  Linda, je hebt helemaal gelijk. Er zijn ongetwijfeld ouderen die nog geen mobiele telefoon hebben, een pc en een printer. Maar verwijs deze mensen die jouw column lezen dan door naar een hulporganisatie!
 • marinus van boeyen van

  1 maand geleden
  Waarom reageren die zogenaamde slimme reporters niet met het advies aan de oudjes,die ze op een belachelijke manier intervieuwen niet met het antwoord:Mevrouw maakt u zich maar niet druk,u bent verstandig en hebt de vaccinatie hopenlijk vrijwillig genomen!
 • J Bolt

  1 maand geleden
  Opnieuw een column die past in het negatieve beeld dat nu blijkbaar door zo veel mogelijk moet worden geschetst door journalisten, columnisten, etcetera. Veel ouderen hebben kinderen of kennissen die hen graag willen helpen. Mijn schoonmoeder van 93 zou overal naar toe kunnen als ze dat zou willen omdat ik haar graag help met dit soort zaken. Ik word doodmoe van deze stellingnames. Daarom gaat het bv in Denemarken zo veel beter dan in Nederland. Hier wordt de stemming bepaald door azijnpissers!
 • Bert Konings

  1 maand geleden
  Het is heel erg vervelend dat je dat zelf n iet kunt of de mogelijkheden daartoe niet hebt. Maar er zijn toch zeker wel mensen in de familie, buren, buurthuis, woonomgeving, kerk of vereniging, die die mensen wil en kunnen helpen. Daar komt nog bij, dat als er op de één of andere manier een (financieel) voordeel valt te behalen, die mensen wel iemand kunnen vinden om hen te helpen. Wij nemen zelf de koffie en koekjes mee als we uitgaan. Veel voordeliger als in de horeca en zeker zo gezellig.