Beide burgemessters naast elkaar op het bordes. De Marokkaanse delegatie vloog met twee leden minder terug die weigerden aan boord te stappen. In het midden beide burgemeesters.
Volledig scherm
PREMIUM
Beide burgemessters naast elkaar op het bordes. De Marokkaanse delegatie vloog met twee leden minder terug die weigerden aan boord te stappen. In het midden beide burgemeesters. © Gemeente Zeist

Raadsleden uit Marokko verdwijnen spoorloos na werkbezoek aan Zeist: ‘We hadden geen andere keuze’

Twee raadsleden uit de Marokkaanse gemeente Berkane zijn na hun werkbezoek aan Zeist ondergedoken. Waar ze op dit moment zijn weet niemand.

1 reactie

  • Eric Moll

    2 maanden geleden
    Ik maak uit dit verhaal op dat het kennelijk dus al jaren in Marokko niet goed gaat en mensen dagelijks zwaar in de verdrukking zitten, veroorzaakt door anderen die 'hogerop' willen. Er zal toch wel een Nederlandse instantie zijn die dat gecheckt heeft en aan de bel trok? Wellicht is Marokko niet écht een veilig land en moeten we daar rekening mee houden, al wil ik niet zo ver gaan alle zg. asielzoekers daar vandaan dan dus maar de kans op een verblijfsstatus te geven. Een brug te ver is dat.