Raadslid opgepakt op verdenking voorbereiding poging moord Rutte: ‘Ik ging naar m'n moeder’

VideoDe politie heeft zondag Arnoud van Doorn, de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid, aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een moordpoging op demissionair premier Mark Rutte. Van Doorn werd zondagochtend door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) aangehouden en werd maandagavond alweer heengezonden. Van Doorn stelt schadevergoeding te gaan eisen.

4 reacties

 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Ik denk dat het meer te maken heeft om Rutte de slachtoffer rol te geven. Zo van "kijk eens hoe zwaar en moeilijk zijn bestaan is". Zodat iedere vorm van kritiek in de kiem gesmoord kan worden, want oh hij is zo zielig. Het hele verhaal voelt als een zorgvuldig in scene gezet spelletje. Maar goed, politici liegen nooit natuurlijk, dus dat zal het wel niet zijn.
 • T. Cleton

  1 jaar geleden
  😂😂😂wat een verhaal
 • J. Albers

  1 jaar geleden
  Nou ja zeg! Hoe kun je iemand beschadigen. Ze kunnen er wel wat van in het lokale den Haag. Na Richard de Mos, ook zo'n verhaal van flink beschadigen, vind ik het met deze zaak toch ook ongehoord. Wellicht eerst bewijs voordat je iemand opknoopt?
 • Ben Looyenga

  1 jaar geleden
  Zie je wel als je maar belangrijk bent in deze maatschappij dan kan alles of je nauw schuldig bent of niet dan wordt je opgepakt als een gewone burger een zedenmisdrijf van een persoon en de instantie waar het is gebeurd aan wilt geven zeggen ze te ingewikkeld gr Ben Looyenga uit deventer