Hicham schopte de rat. Rond halte Heeswijkplein heerst al lang een rattenplaag.
Volledig scherm
Hicham schopte de rat. Rond halte Heeswijkplein heerst al lang een rattenplaag. © VRPress | Inzetje Privéfoto

Rat bespringt reizigers in tram, Hicham stopt paniek met dodelijke trap

,,Uit het niets ontstond er paniek in de tram, een dame sprong heel hoog op en viel op haar gezicht.” Tussen de instappende mensen op halte Heeswijkplein in Den Haag sprong ook een rat aan boord. Gelukkig was Hicham daar om in te grijpen.

9 reacties

 • Gerrit Zeevat

  2 maanden geleden
  Waar blijf je nu mevrouw Ouwehand? Hier is de kans op zoonose veel groter dan bij die paar eendjes, geitjes of kippetjes.
 • Emma Nieboer

  2 maanden geleden
  En het zijn mensen die hun voedsel op straat blijven dumpen. Of de eendjes "voeren" en daarbij complete broden, stokbroden e.d bij de vijvers dumpen.
 • A van Klaveren

  2 maanden geleden
  Ratten dragen virussen, bacteriën en parasieten bij zich en daarmee veroorzaken ze ziektes bij mensen en dieren, zoals de ziekte van Weil, het Hantavirus, varkenspest of pseudovogelpest. Ratten hebben een voorliefde voor het knagen aan elektriciteitskabels hetgeen niet zelden leidt tot kortsluiting en brand.
 • Emma Nieboer

  2 maanden geleden
  Blij dat ik niet normaal ben!
 • paul wijk

  2 maanden geleden
  @bob buurman. Ja ontzettend correct gezegd van je hoor. Wil je nu een sticker? Deze beesten zorgen voor overlast, zijn vies en brengen ziektes over. Dus nee...ieder normaal vindt het prima dat ze doodgetrapt worden.