Volledig scherm
PREMIUM
Een overnachting regelen bleek onmogelijk. © Femke Fortuin

Reizigers in vrieskou voor dichte deur Eindhoven Airport na urenlange vertraging: ‘Dit is echt bizar geregeld’

videoRuim acht uur vertraging, geen gratis eten en drinken in het vliegtuig en passagiers die ruziemaken met het personeel. En als klap op de vuurpijl bij aankomst in Nederland voor een dichte deur staan op een ijskoud Eindhoven Airport. Een taxiritje van 170 euro later doet Femke Fortuin haar verhaal. ,,Dit is echt bizar geregeld.’’

De Groningse (33) zou dinsdag om 11.15 uur met haar vriend vanuit Lissabon naar Nederland vertrekken, maar door de mist vlogen er geen vliegtuigen op Eindhoven Airport. ,,Uiteindelijk zouden we om 13.30 uur vertrekken, maar toen bleek het vliegtuig motorproblemen te hebben’’, verzucht Fortuin, die op moment nog niet kon bevroeden dat ze zo’n dertien uur later pas goed en wel op Nederlandse bodem zou arriveren.

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.