Mart Scherp van Restaurant Scherp.
Volledig scherm
PREMIUM
Mart Scherp van Restaurant Scherp. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Restauranteigenaar Mart is trending topic op Dumpert met zijn vlijmscherpe reactie op Facebook-tirade

Na een scheldpartij op zijn Facebook-pagina is de Middelburgse restauranteigenaar Mart Scherp trending topic op de website Dumpert.nl. Al zo’n 90.000 mensen hebben gesmuld van de tirade van een Middelburgse vrouw en Scherps snedige antwoord daarop.

 1. OMT: Geen quarantaine meer voor kinderen zonder klachten

  OMT: Geen quarantai­ne meer voor kinderen zonder klachten

  Kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet meer in quarantaine als zij geen klachten hebben, adviseert het Outbreak Management Team (OMT) aan het kabinet. Zij krijgen wel het advies dagelijks een zelftest te doen als zij in contact zijn geweest met iemand die het virus onder de leden had. Als dit niet mogelijk is, kan de GGD of een arts toch adviseren in quarantaine te gaan. Ook wordt geadviseerd contact met ouderen voor minstens tien dagen te vermijden.
 2. 1100 besmettingen: zo werd de start van de Summer of Love de grootste coronahaard van Nederland
  PREMIUM
  RECONSTRUCTIE

  1100 besmettin­gen: zo werd de start van de Summer of Love de grootste corona­haard van Nederland

  Het had de aftrap van de Summer of Love moeten worden, het festival Verknipt op 3 juli 2021. Iedereen keek ernaar uit: drinken en dansen met duizenden mensen. Maar het liep faliekant mis. Door een dubieus testbeleid en opstoppingen bij de uitgang werd het festival de grootste coronabrandhaard van Nederland, ruim duizend mensen raakten besmet. Hoe ondanks minutieuze voorbereiding de coronabom toch ontplofte.