Rutte: Koning baalt van gebrek aan anderhalve meter in Oranjestraat

video'sVolgens premier Mark Rutte baalt koning Willem-Alexander er van dat hij gisteravond niet anderhalve meter afstand heeft gehouden bij zijn bezoek aan de Haagse Marktweg, ook wel de mooiste ‘Oranjestraat’ van Nederland. Daar schudde hij voorafgaand aan het EK-duel van Nederland met Oostenrijk, handen met buurtbewoners en hield hij dus niet de gewenste afstand.

12 reacties

 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  "Afstand houden is voor anderen." Die uitspraak typeert de hoogmoed en afstandelijkheid van al die lui van het koninklijk huis. Ik walg er van.
 • marion van kooij

  1 maand geleden
  in plaats van blij te zijn met een spontane koning die even langs komt is het weer zeiken wat de plank slaat, en dan vooral die die mensen die zelf aangetoond hebben zich niet aan de regels te kunnen houden. Kijk eens naar het leuke, denk positief!
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Tja, als Gertje Grapperhaus, Willem, Mark en Hugo zich niet aan de regels houden, hoeven wij dat ook niet.
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Willem, Prima actie !
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Volgens mij was Grapperhaus zelf tijdens zijn trouwen alle regels " vergeten " toch...?
 1. Peter R. de Vries zou huis bezichtigen met vriendin op avond schietpartij: 'Toen hij niet opnam, wist ik: foute boel’
  VIDEO

  Peter R. de Vries zou huis bezichti­gen met vriendin op avond schietpar­tij: 'Toen hij niet opnam, wist ik: foute boel’

  De vriendin van Peter R. de Vries is kapot na het overlijden van haar geliefde. De vrouw, wier identiteit om veiligheidsredenen geheim moet blijven, voelt zich geamputeerd. ,,Alsof een deel van mij met hem is meegegaan”, zei ze zaterdag, twee dagen na zijn overlijden, tegen de Volkskrant. Het interview is donderdag, op de dag van de uitvaart van de misdaadverslaggever, gepubliceerd.