Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Rutte laat met het wissen van zijn sms’jes andermaal zien dat zijn eigen doctrine springlevend is

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

9 reacties

 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  Rutte is niet het probleem, het zijn de mensen die op haar stemmen en de politieke partijen die haar gedogen en weigeren een motie van wantrouwen te tekenen omdat ze zich door Rutte keer op keer laten overbluffen.
 • Theo Meulenbeld

  1 maand geleden
  Ik vind dat alle telefoonberichtjes van alle oppositie-fractievoorzitters uit de 2eK permanent online voor iedereen zichtbaar moeten worden. Want dat is pas echt transparant!
 • Peter van den Noort

  1 maand geleden
  Nu is ook wel duidelijk waarom het sms verkeer met meneer Polman van Unilever zo snel weg was, het uit de wind houden van zijn oud collega/werkgever was essentieel, het is natuurlijk niet de bedoeling dat heel Nederland ziet welke belangen Rutte vertegenwoordigd, worden gewoon geregeerd door het grote bedrijfsleven en de multinationals.
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  Te Marvelde, mooie reactie van u. Juist van iemand met een aantoonbaar slecht geheugen zou je verwachten dat-ie zoveel mogelijk bewaart. Maar dat het niets met zijn geheugen maar alles met zijn leugenachtige grondhouding te maken heeft weten we allang. Overigens weer een spot on-column van Eus, chapeau!
 • Eric Moll

  1 maand geleden
  Wat Rutte dagelijks vertoond lijkt op het gedrag van een autocraat. Ook zijn politiek staat bol van de voorgenomen maatregelen die gewone mensen absoluut niet tegemoet komen, laat staan helpen. Daarmee lapt deze notoire leugenaar regel 1 voor politici aan zijn laars: het afwenden van onheil voor de bevolking van Nederland. Welke draai deze charlatan er ook aan geeft, élk van zijn acties moet massief gecorrigeerd worden, een dagtaak voor de oppositie. De arrogantie van de man is stuitend.