Rutte neemt ‘risico’ met einde van lockdown, want: ‘Ieder weekend telt voor horeca en cultuursector’

videoVanaf volgende week zaterdag gaat Nederland weer wat meer van het lockdownslot. Thuis mag je dan vier gasten ontvangen, restaurants, cafés en terrassen kunnen open tot 22.00 uur ’s avonds. Musea, bioscopen en theaters mogen weer aan de slag. Er mogen vijftig gasten tegelijkertijd in een ruimte. 

4 reacties

 • Christiaan Jurjens

  12 maanden geleden
  Ik kijk vanavond om 19.00 persconferentie op NPO 1
 • reina geerestein

  12 maanden geleden
  binnensporten en mensen bij de voetbalwedstrijden enz.mag weer maar thuis mag je maar 4 mensen ontvangen dit klopt toch niet?
 • Henk van der Wal

  12 maanden geleden
  Beetje simpele reactie Bonne. Als het koord steeds losser komt te zitten wordt het juist makkelijker ademen. En de staat vijand nr. 1? Misschien als je in Wit-Rusland, Myanmar of ander dictatoriaal land leeft. In Nederland kan en mag veel, maar voor sommige mensen is het nooit goed. Nederlanders zijn zowat het meest tevreden volk op deze aardkloot, op een paar Scandinaviërs na, dat moet toch wel iets zeggen. Natuurlijk kunnen er altijd dingen beter, maar de staat vijand nr. 1? Alu. folie kapje?
 • Bonne Rook

  12 maanden geleden
  Het wurgkoord wordt iets losser, versoepeld, maar stikken zul je toch, wanneer niet alle maatregelen ingetrokken zijn. De staat is volksvijand nr. 1.