Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

School en moeder lijnrecht tegenover elkaar: zoon (15) geschorst voor niet dragen mondkapje

Een leerling van het Hanze College in Oosterhout is vijf dagen geschorst, omdat hij geen mondkapje wil dragen. Moeder Sandra Ligtvoet staat pal achter haar zoon: ,,Het mondkapje werkt niet en ontneemt hem zuivere lucht.”

25 reacties

 • van Dorp

  1 maand geleden
  C.T. Putten, dan nog ook al word je gek van een ander zijn zienswijze hoef je iemand niet voor wappie uit te maken. Wij zijn met vele mensen en vele meningen. Artsen denken ook niet eensgezind en experts ook niet. Laat een ieder in zijn waarde. We hoeven niet allemaal in dezelfde richting te denken zolang we rekening houden met elkaar. Op het moment dat je iemand voor wappie uitmaakt wat zegt dat over jezelf. Voel je je sterker om je zo te uiten? Respect voor een ieder en hoor en voel elkaar.
 • Evie Van Zeist

  1 maand geleden
  Ben benieuwd of ‘ie altijd zo goed naar mama luistert 🤔
 • R Nijhuis

  1 maand geleden
  is het de zoon met deze mening, of wordt hem die door zijn mammie ingefluisterd?
 • H Lalkens

  1 maand geleden
  Vind gewoon dat hij zich aan moet passen. Soms moeten er keuzes gemaakt worden wat je niet leuk vind. Ook wij hebben dat wel. De regels zijn nu eenmaal zo op de school . Neem aan dat er ook één handtekening gezet is dat men akkoord gaaat met de regels die de school hanteert. Vind het van de ouder ook niet goed dat ze haar zoon laat beslissen. Maar dat komt ook dat mevr zelf ook niet wil dragen. Dus als haar zoon hard gaat rijden op een Snelweg dan mag dat ook van deze moeder. Word er dan ook.
 • M.H. van den Brink

  1 maand geleden
  Je krijgt niet zomaar toestemming om een leerling te schorsen. Misschien zou deze moeder haar zoon moeten leren dat er regels zijn waar je je aan moet houden. Wil je dat niet, prima, maar dan ook niet piepen over de consequenties.