Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Seksend stelletje op bouwplaats omsingeld door politie: ‘Vooral de vrouw liet horen dat ze genoot’

Een seksend stelletje dacht zonder pottenkijkers hun gang te kunnen gaan op een bouwplaats aan de Coenderstraat in Delft, maar niets bleek minder waar. Omdat zij zich op verboden terrein bevonden werden ze door agenten omsingeld. ,,Duidelijk hoorbaar dat het stel het ‘gezellig’ had.”

8 reacties

 • A Feenstra

  6 dagen geleden
  Maxima zou zeggen:"beetje dom, het was een beetje dom".
 • jos zoet

  7 dagen geleden
  Tja, daar is de sterke arm wel aanwezig... En in grote getale nog wel..
 • Bart Wezenberg

  7 dagen geleden
  Klapje op de blote bips was voldoende geweest. Je moet toch lachen om zoiets. En reken maar dat die dienders ook gelachen hebben.
 • Jan Visser

  1 week geleden
  Ach, dit moet toch kunnen
 • Henk Koops

  1 week geleden
  Wat sneu, om het prettig samenzijn van die twee, zo te verstoren!! Men had blijkbaar weinig inlevingsvermogen! Triest!!!!
 1. LIVE | Coronabesmettingen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbellengrens‘’
  coronavirus

  LIVE | Coronabe­smet­tin­gen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbel­len­grens‘’

  De politie heeft dit weekend op verschillende plekken ingegrepen bij illegale feesten. Onder meer in Deventer, Tilburg en Teteringen waren honderden feestgangers bij elkaar gekomen. Rusland kampt met een snelle toename van het aantal coronabesmettingen. Om dat in te dammen heeft de burgemeester van Moskou alle inwoners een week vakantie gegeven. De topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus wil dat binnen een jaar zeker 70 procent van de wereldbevolking is gevaccineerd. Daarvoor roept hij de hulp in van de G7. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.