Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Single Karen (38): Ik ben niet zo fysiek ingesteld en mis seks dus ook niet

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Karen (38) is bewust vrijgezel. Ze wil haar dochter Lisa (8) behoeden voor teleurstellingen als nieuwe mensen toch weer uit hun leven verdwijnen.

,,Lisa’s vader had na de scheiding soms vriendinnen met kinderen, met wie zij speelde als ze bij hem was. Dat vond ze leuk. Maar als zo’n relatie uit ging, zag ze die kinderen nooit meer en was ze verdrietig. Daarom besloot ik al snel om voorlopig geen relatie meer aan te gaan. Als wij als ouders ervoor kiezen uit elkaar te gaan, is het niet eerlijk om ons kind op te schepen met telkens nieuwe mensen, die vermoedelijk toch weer uit haar leven verdwijnen.

  1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
    PREMIUM

    Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

    Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals zaterdagmiddag op de Brouwersdam, waar hij het gestunt moest bekopen met drie bekeuringen en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”