Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

29 reacties

 • H W Bakhuys Roozeboom

  1 jaar geleden
  Weer een vorm van zinloos geweld. Voetbal hooligans ook hier soms? Gewoon terugsturen naar Spanje. Daar hebben ze gelukkig nog geen softies in de rechtelijke macht en geen luxe detentie. Streng aanpakken kan ook een voorbeeldfunctie voor de toekomst inhouden. De ouders moesten zich rot schamen om als opvoeders zo te zijn tekort geschoten in de opvoeding van dit tuig.
 • Gerritfinke Finke

  1 jaar geleden
  Direct op het vliegtuig na Spanje zetten. Misdaad is daar gepleegd dus daar ook gaan bestraffen.En dus nooit in Nederland anders maximaal 2 jaar gevangenis straf.
 • JG Visser

  1 jaar geleden
  Op naar Spanje op water en brood hopelijk langdurig
 • W. Elshof

  1 jaar geleden
  Hersenloze spinsels. Ipv geld hadden de ouders ze beter opvoeding mee kunnen geven. Hoe haal je het in je hoofd om iemand op de grond dood te schoppen.
 • Rudi Wulfsen

  1 jaar geleden
  Hele groep oppakken ze zijn min of meer allemaal schuldig!! En zwaar straffen in Spanje.