Speciale dag voor Anton bij PSV: ouders van vergeten kinderen steken trainer hart onder de riem

VIDEOOpstaan voor kinderen die anders vergeten worden. Dat deed Anton Faasen uit Veldhoven. Nu hij ernstig ziek is, lieten de ouders van die kinderen zien dat ook Anton niet vergeten wordt.

De bestralingen zijn nog maar net achter de rug en vandaag begint Anton Faasen (50) uit Veldhoven aan de volgende chemokuur. Het is een ongelijke strijd tegen de slokdarmkanker in zijn lijf. Deze week werd die even naar de achtergrond verdreven toen rond negen uur de spelersbus van PSV stopte voor zijn huis: verrassing! Erin zaten de spelers van het mede door hem opgerichte specials-team van voetbalvereniging Rood-Wit uit Veldhoven. 

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.