Het logo van ING Bank.
Volledig scherm
Het logo van ING Bank. © Reuters

Staking bij ING op 30 maart, bank wil overlast voor klanten zoveel mogelijk beperken

UpdatePersoneel van ING Bank gaat op donderdag 30 maart wederom actievoeren voor een betere cao-deal. Volgens de vakbeweging gaat het om een staking ‘met landelijke impact’ die een werkdag zal duren. ING Bank doet zijn best om klanten niet de dupe te late worden van de acties.

4 reacties

 • meneer b kroon

  2 maanden geleden
  wist niet dat ing nog banken had...ben er al jaren niet meer geweest:)))
 • PM Mollema

  3 maanden geleden
  De CAO loonaanpassing is ook van belang voor gepensioneerden van de ING. Een deel van hen wordt geïndexeerd aan de hand van de loonstijging van het personeel.
 • Ed Noorman

  3 maanden geleden
  Laat de directie de enorm royale bonussen inleveren, daar kan de verhoging van het loon voor personeel mee betaald worden!
 • PM Mollema

  3 maanden geleden
  Ook sommige gepensioneerden van het Pensioenfonds ING zijn qua indexatie van hun pensioen afhankelijk van de CAO stijging. Dus niet alleen belangrijk voor medewerkers maar ook voor de betreffende gepensioneerden.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?