A sign indicating COVID-19 restrictions is seen at the Rauher Busch ski slope in Winterberg, Germany, Saturday, Nov. 27, 2021. (Henning Kaiser/dpa via AP)
Volledig scherm
PREMIUM
A sign indicating COVID-19 restrictions is seen at the Rauher Busch ski slope in Winterberg, Germany, Saturday, Nov. 27, 2021. (Henning Kaiser/dpa via AP) © AP

Streep door skivakanties in Winterberg door Duitse maatregelen: ‘Kwart van de kerstreserveringen al kwijt’

Niet alleen de skivakantie in Oostenrijk en Zwitserland dreigt niet door te gaan. Ook de mensen die de kerstvakantie in Duitsland wilden doorbrengen, zetten een streep door de vakantie. Belangrijkste reden: kinderen moeten volgens het huidige reisadvies eerst vijf dagen in quarantaine.

6 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Tja, willens en wetens op vacantie in coronatijd... Waar ben je mee bezig...?
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Wat vervelend om niet op vakantie te kunnen in Duitsland, daar zijn, heb ik in september al gemerkt, de regels strenger en handhaaft men ook. Gelukkig wordt je van een afgelaste vakantie niet ziek en beland je daardoor ook niet in het ziekenhuis. Volgende keer beter.
 • Lance Henriksen

  2 maanden geleden
  Ik lees nergens dat er gedwongen wordt om kinderen te vaccineren. En ik weet ook niet waar je het vandaag haalt dat Kuipers gezegd zou hebben dat het een ongecontroleerd vaccin is. Hij heeft wel gezegd dat het een ongecontroleerd virus is.
 • Astrid Prins

  2 maanden geleden
  En ziehier.. De dwang om ook kinderen te vaccineren is begonnen. En mensen doen het ook nog. Ondanks dat het virus nog nooit geïsoleerd is en dat het volgens Kuipers een ongecontroleerd vaccin betreft...
 • A. Veijer

  2 maanden geleden
  Ik zou er niet aandenken om in Corona tijd op vakantie te gaan. Kerst is toch ook gewoon thuis?