‘Student met coronaklachten komt toch naar tentamen uit angst om kans te missen’

VIDEOEen deel van de studenten met coronaklachten zal zich niet aan de quarantaineregels houden en toch naar tentamens komen, stelt het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Deze studenten zijn bang dat ze anders een toetskans kwijtraken. 

2 reacties

 • E. Lentekind

  1 maand geleden
  Zeer rigide beleid op sommige plekken. Student die thuis blijft vanwege wachten op test uitslag kan geen herkansing doen. Perverse prikkel lijkt me.
 • L. Oosterveen

  1 maand geleden
  En wat zien we dan, een opleving van besmettingen bij studenten! Waarom worden in deze tijd de regels niet wat aangepast op de situatie? Besmettingen komen toch wel of je nou gevaccineerd bent of niet......
 1. Verdachte in zaak overleden peuter Dean mogelijk zaterdag al in Koudekerke: politie onderzoekt woning

  Verdachte in zaak overleden peuter Dean mogelijk zaterdag al in Koudekerke: politie onderzoekt woning

  De 34-jarige Belg Dave De K. wordt verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving en betrokkenheid bij het overlijden van de 4-jarige Dean, meldt de politie. Momenteel heeft het onderzoek zich gericht op een woning in Koudekerke, waar De K. zaterdag al in de buurt is gezien. Gisteren werd het lichaam van Dean aangetroffen op het voormalige werkeiland Neeltje Jans, halverwege de Oosterscheldekering in Zeeland.