De Veldhovense supermarkteigenaar André van Reijen kreeg dinsdag een stroom aan haatreacties over zich heen nadat een medewerker een oproep aan zijn personeel om zich te vaccineren op sociale media plaatste.
Volledig scherm
PREMIUM
De Veldhovense supermarkteigenaar André van Reijen kreeg dinsdag een stroom aan haatreacties over zich heen nadat een medewerker een oproep aan zijn personeel om zich te vaccineren op sociale media plaatste. © archieffoto ANP

Supermarkteigenaar met dood bedreigd na vaccinatie-oproep aan personeel: ‘Het is voor mij misselijkmakend... bah!’

Een interne oproep aan zijn personeel om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren, is supermarkteigenaar André van Reijen uit het Brabantse Veldhoven op een stroom aan haatmails en dreigementen op sociale media komen te staan.

19 reacties

 • Carin de Graaf-de Rijke

  1 jaar geleden
  De brief praat degene die zich nog niet heeft gevaccineerd een schuldgevoel aan. Financiële consequenties van welke ziekmelding dan ook horen bij het ondernemersrisico. What is next? Dat je je heel schuldig moet gaan voelen als overspannen thuis komt te zitten, of door een gebroken been niet kunt werken? Krijg je dan ook een brief dat het je eigen verantwoording was en dat je collega's nu het werk moeten opknappen en de werkgever financiële consequenties heeft?
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Wat een trieste figuren lopen er rond je kan niks meer zeggen.Was het nog maar de jaren 60/70 toen was er rust niks van dit gedoe.Ook dat gedonder met de familie Meiland,dat ze mensen boycotten zeg genoeg over de mensen die het doen! En Meiland mist er niks door!
 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Het probleem ligt bij de systematisch uitgeklede zorg, zelfs met 100% vaccinatie zouden de ziekenhuizen vol en druk zijn. Hier zal niets aan gedaan worden want dan kan er niet meer met vingers naar anderen gewezen worden. Zolang de zorg op knappen blijft staan kan men (Tweede Kamer) de schuld bij anderen leggen en zodoende de touwtjes en macht strak in handen houden. Vervolgens lekker dwars liggen bij de formatie om nog langer in het zadel te zitten en, in strijd met de wet, nieuwe wetten maken.
 • R. Gerritsen

  1 jaar geleden
  @Hendrikje, en als je straks wel corona krijgt een ziekenhuisbed bezet houden. Voorrang krijgen op hart- en kankerpatiënten!
 • Hendrikje Haverkamp

  1 jaar geleden
  Gedeelde smart is halve smart. Vanwege een rapport van Phizer en een histamineallergie hebben mijn man en ik nog vaccinatie gehad. We hebben al drie keer gehoord dat we tegen de muur en afgeschoten moesten worden. Er zijn mensen die ons niet of nauwelijks meer groeten. Daarom heb ik een verzoek aan heel Nederland. Heb elkaar lief en respecteer elkaars mening. Bewaar de eenheid want het wordt een barre winter.