Tansu Sevilmis (29) moet na 27 jaar haar huurwoning uit van GroenWest.
Volledig scherm
PREMIUM
Tansu Sevilmis (29) moet na 27 jaar haar huurwoning uit van GroenWest. © Marnix Schmidt

Tansu (29) wordt na 27 jaar uit woning gezet waar ze opgroeide: ‘Het is onmenselijk’

Tansu Sevilmis is ten einde raad. Met tranen in haar ogen heeft de 29-jarige Mijdrechtse de afgelopen dagen haar waardevolle spullen in dozen gedaan. Dinsdagochtend voor 12.00 uur moet ze na 27 jaar haar huurwoning in Mijdrecht uit zijn. ,,Het is onmenselijk.”

11 reacties

 • Neijmeijer

  1 jaar geleden
  Ik erger mij groenwest en geel. Wat een wereld leven we in....
 • e v.d. wilgen

  1 jaar geleden
  is er in mijdrecht geen burgemeester of wethouder volkshuisvesting die kan bemiddelen? De burgemeester zal wel geen tijd hebben want die is waarschijnlijk erg druk om als LOOPJONGEN van het kabinet te fungeren dus dan blijft de wethouder over.
 • Fred Olthuis

  1 jaar geleden
  Ha zeggen ze bij Groen West weer een woning voor Asielzoekers maar niet voor Nederlanders want die hebben niet de goede kleur want je moet tegenwoordig wel zwart of bruin zijn dan zullen ze je niet uit huis plaatsen want die schreeuwen het hards om een woning en hebben ook nog lef om eisen te stellen aan een woning die ze toe gewezen krijgen
 • B Zieleman

  1 jaar geleden
  Alleen als je Rutte, Kaag, De Jonge, etc. heet, mag je wetten omzeilen. Ik vind het onmenselijk hoe GroenWest en andere woningstichtingen met dit soort situaties omgaat. Als je meer geld kunt vangen, want daar gaat het o.a. waarschijnlijk weer om, zorg dan ten minste eerst voor een goed alternatief, een voor haar geschikte woning. Tansu heeft altijd netjes betaald, woont daar 27 jaar en dan wordt deze vrouw op straat gezet. Ik vind het schandalig. Als ze nou wanbetaler oid zou zijn, maar dit...
 • Rakhorst - born

  1 jaar geleden
  Mijn zoon wil ook graag medehuurder worden. Ook omdat zijn zoontje aan hem is toegewezen, maar dat wil de woningstichting ook niet. Zo stom. Mocht mij wat overkomen staan ze op straat.