De 95-jarige bezoeker met directeur Marc van Buren. Deze gast kreeg een persoonlijke rondleiding.
Volledig scherm
De 95-jarige bezoeker met directeur Marc van Buren. Deze gast kreeg een persoonlijke rondleiding. © Privéfoto

Taxibedrijf laat 95-jarige man uren op zijn rit wachten: ‘Jullie moeten je diep, diep schamen’

Witheet was MiniWorld-directeur Marc van Buren. Want een 95-jarige, gehandicapte bezoeker van de Rotterdamse attractie was over de vloer geweest om zijn verjaardag te vieren, maar de taxi terug liet uren op zich wachten. ,,Zo kun je gewoon niet met mensen omgaan’’, zegt hij.

10 reacties

 • R.I.A. Klop

  2 maanden geleden
  Helaas moet ik bevestigen dat het gebeurd bij Valys! Ik moest 3.5 uur wachten op Schiphol na mijn vlucht! Week van te voren had ik het opgegeven! Treurig dat het nu zelfs een 95 jarige gebeurd is ! Ik zou zeggen en dat gebeurd ook...dat de rit niet in rekening wordt gebracht! Ik heb geklaagd ...de rit werd niet berekend!
 • Rick Timmerman

  2 maanden geleden
  voor hen die het niet weten maar Valys is de centrale in Rotterdam en niet een taxibedrijf Zij doen de planning en sturen de ritten naar een taxibedrijf in de betreffende regio Ongeacht hoe en wat is het schandalig dat meneer zolang heeft moeten wachten zonder uitleg en dat Valys niet bereikbaar was voor commentaar
 • Trudy Leeuw

  2 maanden geleden
  heel normaal voor valies hor het van vele mensen 2 a 3 uur te laat of vergeten door te geven, als reiziger ben je ervan afhankelijk maar valies kan dat niks schelen.
 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Jammer dat Valys niet voor commentaar berijkbaar was. Het zou mij niet verwonderen, als het iets met het grote probleem van deze tijd te maken heeft, en dat is het grote personeels tekort! En juist in de taxi-wereld komt dit extra tot uiting aangezien deze sector tot de slechts betaalde groep behoort!! Ik zou zeggen tegen allen die hier geen begrip voor hebben, meld je zo gauw mogelijk aan als chauffeur, zodat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!!!
 • adri gerritsen

  2 maanden geleden
  Schandalig, had mij gebeld? Ik doe het voor! een harteveld.