TERUGLEZEN | EMA onderzoekt nut derde Pfizer-prik; drukste ochtend Londense metro sinds corona

CoronavirusAfgelopen 24 uur zijn er 2151 positieve coronatests gemeld bij het RIVM. Het gemiddelde blijft hangen rond de 2100. Het EMA meldt dat ze aanvullend onderzoek gaan doen naar het nut van een derde prik met het Pfizer vaccin. Iedereen ouder dan 16 zou zo'n prik zes maanden na de tweede moeten krijgen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Het oude liveblog kunt u hieronder teruglezen.

24 reacties

 • J. laan

  2 jaar geleden
  De waanzin van een corona pas!!!! Het virus gaat of staat waar hij wilt, Het coronavirus ziet geen verschil Of je nu blauwe of bruine ogen hebt, Of je wit of bruin bent, Of je kort of lang bent, Dik of dun, Het coronavirus ziet geen verschil Of je jong of oud bent, Slim of gewoon bent, Homo of hetero bent, Ic verpleegkundige of ict’er bent, Directeur of een gewone arbeider bent, Genderneutraal of wat anders bent, Gevacineerd of niet gevacineerd bent, Het corona virus ziet geen verschil.
 • A.J.F. Norp

  2 jaar geleden
  @henk hartog Denk je dat jouw mening meer effect heeft op de overige lezers als je deze elke keer weer herhaald? Ik deel je mening niet, maar zal anderen niet de hele tijd van mijn gelijk proberen te overtuigen.
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Waanzin. Wel ruim 75000 man in Zandvoort bij de F1 race... EN piepen over deze aantal bezoekers op de DAM? Laten we gauw gaan stoppen met deze waanzin... Die Griepvirus is al jaren en jaren op de Aarde, hoort erbij. Griep zal nooit verdwijnen. Ga gezonder leven, gezond eten, eet géén gecodeerde voedsel, vermijdt zoveel mogelijk junkfood van die 3 grote fast-food zaken. Dat is het geheim om gezond te blijven
 • Hendrikje Haverkamp

  2 jaar geleden
  De intensie van mijn reactie is dat er gestopt moet worden met het bewust polariseren van ons mooie landje waar mensen zelf kunnen kiezen wat goed voor ze is. Zolang het blijkt dat de vaccins niet de werking hebben zoals is beloofd is het waanzin om een land te polariseren. Dan is die polarisatie gebaseerde op niets. Laten we elkaar respecteren en liefhebben want we kunnen nog wel eens een moeilijke winter tegemoet gaan en dan hebben we elkaar hard nodig.
 • Gia

  2 jaar geleden
  Hendrikje Haverkamp....de gevaccineerde zorgmedewerkers hadden vast Corona gehad omdat ze de niet gevaccineerde coronapatienten moeten behandelen. Daar al aan gedacht? Vaccinatie geeft geen 100% veiligheid tegen het virus, wel een kleinere kans op ernstige gevolgen. Dat was vast ook de reden dat de gevaccineerden nu weer gezellig en gezond naar een feestje konden;-)