TERUGLEZEN | EMA onderzoekt nut derde Pfizer-prik; drukste ochtend Londense metro sinds corona

CoronavirusAfgelopen 24 uur zijn er 2151 positieve coronatests gemeld bij het RIVM. Het gemiddelde blijft hangen rond de 2100. Het EMA meldt dat ze aanvullend onderzoek gaan doen naar het nut van een derde prik met het Pfizer vaccin. Iedereen ouder dan 16 zou zo'n prik zes maanden na de tweede moeten krijgen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Het oude liveblog kunt u hieronder teruglezen.

27 reacties

 • J. laan

  4 maanden geleden
  De waanzin van een corona pas!!!! Het virus gaat of staat waar hij wilt, Het coronavirus ziet geen verschil Of je nu blauwe of bruine ogen hebt, Of je wit of bruin bent, Of je kort of lang bent, Dik of dun, Het coronavirus ziet geen verschil Of je jong of oud bent, Slim of gewoon bent, Homo of hetero bent, Ic verpleegkundige of ict’er bent, Directeur of een gewone arbeider bent, Genderneutraal of wat anders bent, Gevacineerd of niet gevacineerd bent, Het corona virus ziet geen verschil.
 • A.J.F. Norp

  4 maanden geleden
  @henk hartog Denk je dat jouw mening meer effect heeft op de overige lezers als je deze elke keer weer herhaald? Ik deel je mening niet, maar zal anderen niet de hele tijd van mijn gelijk proberen te overtuigen.
 • henk hartog

  4 maanden geleden
  Waanzin. Wel ruim 75000 man in Zandvoort bij de F1 race... EN piepen over deze aantal bezoekers op de DAM? Laten we gauw gaan stoppen met deze waanzin... Die Griepvirus is al jaren en jaren op de Aarde, hoort erbij. Griep zal nooit verdwijnen. Ga gezonder leven, gezond eten, eet géén gecodeerde voedsel, vermijdt zoveel mogelijk junkfood van die 3 grote fast-food zaken. Dat is het geheim om gezond te blijven
 • E Goedhart

  4 maanden geleden
  De burgemeester van Amsterdam roept op om niet meer naar de stad te komen om te protesteren tegen de belachelijke en ongeloofwaardige maatregelen. In Zandvoort staan de mensen als haringen in een ton, en de enige die het nog lijkt te snappen is Hugo. Genoeg is genoeg, Hugo. Het is klaar, af, we gaan weer door met ons oude leven, en maken ons druk om zaken die wél belangrijk zijn. Corona was heftig, maar onder controle, en een deel van ons leven.
 • Hendrikje Haverkamp

  4 maanden geleden
  De intensie van mijn reactie is dat er gestopt moet worden met het bewust polariseren van ons mooie landje waar mensen zelf kunnen kiezen wat goed voor ze is. Zolang het blijkt dat de vaccins niet de werking hebben zoals is beloofd is het waanzin om een land te polariseren. Dan is die polarisatie gebaseerde op niets. Laten we elkaar respecteren en liefhebben want we kunnen nog wel eens een moeilijke winter tegemoet gaan en dan hebben we elkaar hard nodig.