Juliette Bindenga, Alewijn Brouwer en hun kinderen Tristan en Karsten moeten het de komende weken thuis rooien met werk en onderwijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Juliette Bindenga, Alewijn Brouwer en hun kinderen Tristan en Karsten moeten het de komende weken thuis rooien met werk en onderwijs. © Marco de Swart

Thuis aan de slag met pubers: hoe krijg je ze als ouders nu weer aan het werk?

Pubers die hun bed niet uit zijn te krijgen, vanonder de dekens hun online lessen volgen of de online vergaderingen van hun thuiswerkende ouders verstoren. De eerste lockdown verliep niet voor alle gezinnen even rooskleurig. Toch moeten ouders nu wéér met hun pubers aan de bak. Hoe lukt het om ze een tweede keer te activeren? 

 1. Agent misbruikt functie om gratis binnen te komen bij dancefeest, Effenaar voelt zich 'gefopt’
  PREMIUM

  Agent misbruikt functie om gratis binnen te komen bij dancefeest, Effenaar voelt zich 'gefopt’

  Een agent van de Brabantse politie is zijn baan kwijtgeraakt omdat hij zijn functie misbruikte om gratis toegang te krijgen tot een uitverkocht dansfeest in de Eindhovense popzaal de Effenaar. De politieman veinsde dat hij jacht maakte op een drugsdealer om met een andere man de wachtrij en kassa te omzeilen. Portiers van de concertzaal kregen argwaan toen het duo twee uur later nog steeds aan de bar stond.
 1. Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"
  Play

  Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"

 2. Sekswerkers protesteren met een peepshow
  Play

  Sekswer­kers proteste­ren met een peepshow