via REUTERS
Volledig scherm
© via REUTERS

Tolk (36) op Nederlandse evacuatielijst ‘vermoord in Kaboel’: ‘Als dit klopt, is dat een drama’

Een Afghaanse tolk die voor de Europese politiemissie in zijn land heeft gewerkt, is volgens zijn broer vermoord in Kaboel. Het gaat volgens betrokkenen om iemand die op de Nederlandse evacuatielijst staat.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. LIVE | G7 komt bijeen voor spoedberaad, omikronvariant ook in Canada
  coronavirus

  LIVE | G7 komt bijeen voor spoedbe­raad, omikronva­ri­ant ook in Canada

  Het aantal positieve coronatests groeit nauwelijks meer. Het RIVM registreerde afgelopen etmaal 22.193 nieuwe besmettingen. Dat is vergelijkbaar met voorgaande dagen. Momenteel liggen er 2650 Nederlanders met Covid-19 in de ziekenhuizen. Dat zijn er 26 meer dan zaterdag, meldt het LCPS. Ook in Canada zijn twee mensen besmet geraakt met de omikronvariant van het coronavirus. Het gaat om twee reizigers die onlangs Nigeria hebben bezocht. Oudere berichten vind je hier.