Tom van den Nieuwenhuijzen (38).
Volledig scherm
PREMIUM
Tom van den Nieuwenhuijzen (38). © Angeliek de Jonge

Tom is gelukkig met zijn relatie en vecht voor polyamorie: ‘Probeer maar een verzekering af te sluiten met zijn drieën’

Het leven van Tom van den Nieuwenhuijzen (38) stond twee jaar geleden op zijn kop toen een klein moedervlekje kwaadaardig bleek. Zijn waarschuwende woorden ‘check je vlek’ op Twitter gaven veel mensen het noodzakelijke zetje om naar de dokter te gaan. Nu gebruikt hij Twitter om een andere boodschap duidelijk te maken: liefde is er in allerlei vormen. ,,Ik ben heel gelukkig in mijn relatie met twee mannen.”

3 reacties

 • Ron D Brandsma

  2 jaar geleden
  Wat lijkt het me toch heerlijk om bij één van die groepjes te horen. Transgender, Ex-Moslim, Intersekse, Polyamorie, Vegan activist of wat ze tegenwoordig ook verzinnen. Heerlijk slachtoffer spelen omdat je niemand je snapt. Maar ja, ik ben een westerse, blanke, heteroseksuele man, het is onmogelijk om slachtoffer te zijn van wat dan ook, want ik heb alles mee. Denk dat ik mijzelf vanaf nu identificeer als een interseksuele, mandarijn/sinaasappel hybride deurmat die gelooft in de Donald Duck.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Twee verzekeringen afsluiten...
 • JM SCHINKEL

  2 jaar geleden
  Tja, wij zijn toch heel erg tolerant wat samenlevingsvormen betreft .Nu kun je wel willen dat iedere individuele vorm van samenleving ook moet kunnen qua regelgeving , maar zo werkt dat niet. . Je mag privé alles doen maar verwacht niet dat de overgrote meerderheid dat vastgelegd wil zien in wetgeving en regels .Zeker niet bij instellingen waar men financiele belangen in heeft . Een gecombineerde rekening van 2 personen of verzekering levert vaak Verwarring enproblemen op laat staan bij meer.