De lange rij met wachtenden.
Volledig scherm
De lange rij met wachtenden. © Privéfoto

Topdrukte bij priklocaties: zes uur wachten voor boosterprik

Het is zo extreem druk op de priklocaties in Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden, waar mensen zonder afspraak een boosterprik kunnen halen, dat GGD Hollands Midden mensen vraagt om niet meer te komen. Direct bij opening van de locatie in Leiden zaterdag om 09.00 uur stond er al een rij van omgerekend zes uur, aldus een woordvoerster.

4 reacties

 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Nou als prinses Beatrix het nog kan krijgen na een booster,ik denk n.l dat het gewoon een griep is.!!
 • Wim Van Werven

  2 maanden geleden
  Vroeger aten we gewoon wat extra vitaminen , tegenwoordig neem je gewoon een booster !! Hugo zegt dat het werkt .
 • P. Pietersen

  2 maanden geleden
  klopt, en feesten, want je kan nooit meer wat krijgen
 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  Tja, je moet er wat voor over hebben om in Oostenrijk te kunnen gaan skiën.
 1. De ontstoken keelamandelen van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)
  PREMIUM

  De ontstoken keelamande­len van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)

  Dagelijks aan de medicijnen om de pijn te onderdrukken, sluimerende angst dat de kanker uitzaait, een donornier die maar niet kan worden geplaatst. Patiënten die door de coronadrukte in de ziekenhuizen niet aan de beurt komen voelen zich bang, machteloos, gefrustreerd en zijn boos, blijkt uit de vele tientallen reacties die we kregen op een oproep. Een portret van acht wachtenden.
 2. Kerstfeest in Oslo eindigt in superspread-event, vrees voor grote omikron-uitbraak

  Kerstfeest in Oslo eindigt in super­spread-event, vrees voor grote omikron-uit­braak

  Een kerstfeest in de Noorse hoofdstad Oslo is uitgelopen op een zogeheten superspread-event. Zeker dertien aanwezigen raakten tijdens de festiviteiten besmet met de omikronvariant van het coronavirus. Experts vrezen dat het totaal aantal besmettingen richting de zestig zal kruipen. Volgens de gezondheidsautoriteiten waren de feestgangers allemaal volledig gevaccineerd. De Noorse regering neemt landelijke maatregelen om de verspreiding in te dammen.