Robert Yawn is 37 een kreeg al een oproep om zich te laten vaccineren tegen corona, terwijl hij geen medische indicatie heeft. Hij is alleen allergisch voor katten en honden.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Yawn is 37 een kreeg al een oproep om zich te laten vaccineren tegen corona, terwijl hij geen medische indicatie heeft. Hij is alleen allergisch voor katten en honden. © Marco Okhuizen

Totale willekeur bij uitnodiging coronaprik: gezonde mensen verrast, ernstig zieken teleurgesteld

De uitnodigingen voor coronavaccinaties op basis van een ‘medische indicatie’ lijken totaal willekeurig verstuurd te zijn. Sommige patiënten krijgen tot hun stomme verbazing een uitnodiging terwijl ze amper iets mankeren, terwijl anderen doodziek zijn en maar niets horen. Patiëntenorganisaties noemen de gang van zaken ‘absurd’ en willen dat ziekenhuizen bijspringen.  

0 reacties

  1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
    Update

    A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

    De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.