Gökmen Tanis werd tot levenslang veroordeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Gökmen Tanis werd tot levenslang veroordeeld. © Hollandse Hoogte / ANP Graphics

Tramschutter Gökmen Tanis verwondt opnieuw gevangenismedewerker

Tramschutter Gökmen Tanis (40) blijft zich misdragen. Hij heeft, na eerder dit jaar een bewaarder gestoken te hebben, opnieuw een medewerker van de Rotterdamse gevangenis De Schie verwond. Ditmaal gooide hij een pan met hete vloeistof naar het slachtoffer.

1 reactie

 • Marianne Klaasen

  1 maand geleden
  Vastzetten met een zware ijzeren bal aan zijn been in een ondergrondse kerker. Nooit meer loslaten en zeker geen gevangenisbewaarders bloot stellen aan dit tuig. Alleen nog water en brood neer zetten en meer niet. Dit tuig is onverbeterlijk. Gezien de daden, die hij heeft verricht, is geen enkele straf toereikend. Het wordt tijd dat de rechterlijke macht de verantwoordelijkheid neemt en passend gaat straffen. Eenzame opsluiting tot de dood volgt, is het beste voor dit tuig.
 1. Alexander ziet foto verongelukte bus in Utrecht op internet en denkt meteen: ‘Dat is pa’
  PREMIUM

  Alexander ziet foto verongeluk­te bus in Utrecht op internet en denkt meteen: ‘Dat is pa’

  Als Alexander zondagmiddag op sociale media een foto voorbij ziet komen van een verongelukte bus in Utrecht, weet hij het meteen zeker: ,,Dat is pa.” Zijn vriendin probeert hem nog gerust te stellen. ,,Ze zei: je weet niet of hij vandaag rijdt.” Maar als hij zijn moeder huilend aan de telefoon krijgt, wordt zijn vermoeden bevestigd. Het is zijn vader Cock (67) die achter het stuur van bus 28 onwel is geworden.