Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Trek uit de Randstad neemt toe: ook Drenthe en Groningen zien westerlingen komen

De trek uit de Randstad houdt aan. Sterker: het gat tussen het aantal mensen dat uit de Randstad vertrekt en het aantal mensen dat erheen gaat, is zelfs nog groter geworden. Vrijwel alle gemeenten hebben inmiddels een positief verhuissaldo met de Randstad.

1 reactie

 • M van de Giessen

  2 maanden geleden
  Tsja nederland het paradijs van Europa, op 1 na (Malta) de meeste inwoners per km2, en totaal niet in verhouding met de oppervlakte, ruimte en inwoners aantal van overige EU landen, maar daar zijn gelukkig buiten het zicht van de bevolking de nodige ‘dealtjes’ voor gesloten in de top, en trekt onze overheid naar de onderlinge afspraken (verdragen) weer flink geld voor. Om vervolgens de onnozele onschuld spelen als de sociale druk de pan uit rijst en er op allerlei fronten problemen ontstaan.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”