De gevreesde drugsbaron Çetin G. wordt in Turkije gezien als het kopstuk in een omvangrijk drugsonderzoek genaamd ‘Operatie Moeras’.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevreesde drugsbaron Çetin G. wordt in Turkije gezien als het kopstuk in een omvangrijk drugsonderzoek genaamd ‘Operatie Moeras’. © UAV

Turkse justitie eist 1482 jaar gevangenisstraf tegen Schiedamse drugsbaron Çetin G. en compagnon

De Schiedamse drugsbaron Çetin G. en zijn compagnon Nejat D. hangt gezamenlijk 1482 jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Dat is althans de enorme eis van het gerechtshof in Ankara tegen het tweetal, melden Turkse nieuwsbronnen. Çetin G., die in 2016 zijn enkelband doorknipte en de benen nam naar zijn thuisland, wordt samen met zijn partner in crime gezien als leider van een drugsbende.

3 reacties

 • Peter Blaauwwiekel

  2 maanden geleden
  Peter Na die 1487 jaar vragen om uitlevering zodat hij hier nog 12 jaar kan uitzitten😂
 • Mieke

  2 maanden geleden
  Hou hem maar daar.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Zie de verschillen... Dat is andere koek !
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.