Volledig scherm
© ANP

Twee fietsers overleden bij ernstig ongeval in Limburg

Op de Vliegertsdijk in het Limburgse Grashoek (gemeente Peel en Maas) is vanochtend een ernstig ongeval gebeurd. Twee personen zijn daarbij om het leven gekomen.

Twee Polen fietsten omstreeks 07.30 uur op de Vliegertsdijk toen zij in botsing kwamen met een busje. Een derde Pool is zwaargewond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

De mannen waren volgens de politie vermoedelijk op weg naar hun werk. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart, onder andere vanuit de lucht met een drone. De Vliegertsdijk is nog afgesloten. 

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.