Dinsdagavond rond 23.00 uur zijn protesterende boeren bij het huis van minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) door een afzetting van de politie gebroken.
Volledig scherm
Dinsdagavond rond 23.00 uur zijn protesterende boeren bij het huis van minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) door een afzetting van de politie gebroken. © ANP / Persbureau Heitink

Twee Nunspeters gearresteerd om openlijke geweldpleging bij huis minister

De politie heeft nog eens twee mannen aangehouden die worden verdacht van openlijke geweldpleging bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal op dinsdagavond in Hierden. Het gaat om mannen van 26 en 30 jaar, beide afkomstig uit Nunspeet. Zij worden ook verdacht van het plegen van diefstal van een camera langs de weg.

17 reacties

 • Jo Pelders

  1 maand geleden
  Laat de politie zich vooral niet op de borst kloppen. Van de honderden oproerkraaiers gaan de meesten helaas vrij uit. Hadden ter plekke opgepakte moeten worden. Heb demonstraties gezien waar minder getolereerd werd en waar de wapenstok, water en traangas er over ging.
 • M.H. van den Brink

  1 maand geleden
  Net behandelen of de rellers in Rotterdam.
 • peter Raap

  1 maand geleden
  Foei ....
 • Wim Paalderman

  1 maand geleden
  zo zou het mondmasker zo maar eens gaan helpen ....
 • R. Mulder

  1 maand geleden
  Ik lees over tips om maskers of bivakmutsen te gaan dragen. Dan heb je dus iets te verbergen, en ben je in mijn ogen een lafaard. Laat je zien in je protest, houd het netjes voor je het verpest. Denk je nou echt dat je iets bereikt als je een politieauto molt ?? Of de burger treitert ?? Je verliest alleen maar de sympathie. Deel liever je producten gratis uit. Melk, uien, aardappelen, prei, kool of weet ik wat en ga met tractor midden op straat staan. Dat werk !!!