Twee rijinstructeurs van de politieacademie waren betrokken bij het ongeluk.
Volledig scherm
Twee rijinstructeurs van de politieacademie waren betrokken bij het ongeluk. © Fotopersburo BertJansen

Twee rijinstructeurs van Politieacademie betrokken bij ongeluk op A58

Twee motoragenten waren betrokken bij het ongeluk tussen twee motoren en twee auto’s op de A58 tussen Best en Tilburg-Centrum Oost dinsdagmorgen. Het gaat om twee docenten van de rijopleiding van de Politieacademie.  

4 reacties

 • Cor Hafner

  4 maanden geleden
  Sterkte, een ongeluk zit in een klein hoekje, en op de motor ben je extra kwetsbaar.
 • Willem Heerema

  4 maanden geleden
  @ Rolf Apeldoorn: Ook aan de zijde van de politie valt wat aan te merken, echter besef wel dat ze voor veel verkeersregels ontheffing hebben, ook zonder optische en akoestische signalen. Echter kijk eens in het wegverkeer hoe het steeds gewoner wordt voor veel automobilisten om geen RICHTINGAANWIJZERS te gebruiken; mogelijk te druk met de smart phone. Als motorrijder ben je daar al snel de dupe van.
 • Rolf Apeldoorn

  4 maanden geleden
  Hier in Apeldoorn zie ik regelmatig, ook motoragenten, door rode stoplichten rijden en/of te hard rijden zonder sirene of zwaailicht. Volgens mij zit er iets niet goed in de cultuur bij de politie mbt verkeersregels. Blijkbaar moet de burger er zich wel aan houden maar hebben ze er zelf maling aan.
 • Willem Heerema

  4 maanden geleden
  Sterkte aan alle betrokkenen. Als motorrijder ben je altijd kwetsbaar en is het extra belangrijk om te kunnen anticiperen op andermans verkeersbewegingen. Derhalve is het tijdig waarnemen van richting aangevende medeweggebruikers cruciaal. Wat hier de oorzaak is, is nog afwachten.