Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen.
Volledig scherm
Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. © ANP

Tweelingbroer Jasper (24) veroorzaakte verkeersdrama bij Borger, nabestaanden woest om beschuldigingen

Het verkeersdrama van 30 mei op de N34 in Borger, waarbij vier mensen om het leven kwamen, werd veroorzaakt door de bestuurder van een van de betrokken auto’s. De 24-jarige Jasper uit het Drentse dorpje Dalen blijkt volgens de politie met hogere snelheid op een voorligger te zijn gereden. Beide auto’s raakten daarbij stuurloos.

6 reacties

 • Willem Visser

  1 jaar geleden
  Het is afschuwelijk voor alle nabestaanden. De verwerking van het verlies zal nog heel veel tijd nodig hebben. Misschien kunnen we nu wel eindelijk eens ophouden met kwalificaties als ‘gevaarlijke wegen, kruisingen en zelfs bomen die langs de weg staan’. Mensen zijn het grote gevaar, zeker sommigen.
 • Ed Groot

  1 jaar geleden
  De familie van Jasper is boos op de media? Waarom, omdat ze de keiharde realiteit weergeven? Eerst na het ongeluk de man ophemelen tot haast een heilige. Nu blijkt dat dat niet zo is en dat hij de oorzaak is van het fatale ongeluk waarbij 4 personen om het leven zijn gekomen door zijn idiote gedrag. Als ik hun was zou ik maar gauw de mond dichtdoen, ze kunnen zich schamen voor zo'n familielid.
 • paul wijk

  1 jaar geleden
  Ik snap het verdriet bij de ouders en broer van deze jongen, maar ze zochten wel direct na het ongeluk de media op om te vertellen wat voor een prachtige deze Jasper wel niet was Nu blijkt dat hij als een idioot heeft gereden en in zijn dwaasheid 3 anderen heeft meegenomen (en 3nkele zwaargewonden) mag het ineens niet gezegd worden en zijn dezelfde media ineens onrespectvol.
 • Mar SIJTSEMA

  1 jaar geleden
  De familie van de veroorzaker kan beter stil zijn en respect hebben voor de andere slachtoffers . Die jongen heeft vast niet het plan gehad om zoveel mensen in de ellende te storten maar voor zijn familie is geen reden om woedend te zijn .
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Ze hadden beter even niets in de media kunnen zeggen.